banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
Kategorije


Kako izgleda to?
Vaš glas
U fokusu
Regioni
Izvori
Arhiva

Korisnicki servisi

Naši sajtovi

Fan stranice

Promo



Toni Cetinski Biografija  

24.Nov.2012, 18:06, Izvor: Poznati.info Toni Cetinski Biografija

Antoni Toni Cetinski je rođen u Puli 31. maja 1969. godine. On je popularni hrvatski muzičar i pevač. Toni je počeo pevati sa 15 godina sa raznim lokalnim bendovima i nastupao je na gitarijadama. Svira klavir, a pored toga i bubnjeve i bas gitaru. Toni se 1991. godine seli iz Rovinja u Zagreb, gde je i započeo svoju samostalnu karijeru. Predstavljao je Hrvatsku na Evroviziji 1994. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << sa pesmom Željena Klašterke Nek’ ti bude ljubav sva.
Poznat je kao i član žirija na TV šou Hrvatska traži zvezdu na RTL televiziji. Dobitnik je mnogih priznanja i nagrada za svoj rad. Snimio je duet i sa čuvenim Hose Karerasom. Sarađivao je i snimao sa pojedinim sinfonijskim orkestrima i filharmonijama.
Diskografija:
1991. Srce nikad ne laže
1992. Ljubomora 1
1993. Ljubomora 2
1995. Ljubav i bol
1996. Prah i pepeo
2000. Triptonyc
2003. A sada…
2005. Budi uz mene
2008.  Ako to se zove ljubav
2010. Da Capo
2011. Best of Tony Cetinski
2012. Opet Si Pobijedila
Antoni Toni Cetinski

Izvor i foto: WP, podpalmo.si, tracevi-magazin.com
Slične, interesantne temeToni Cetinski: Promocija albuma uz kajganu
Toni Cetinski ponovo ”opelješio” Beograđane
Cetinski u pidžami šeta Ljubljanom
Cetinski: Dalje od Severine da ne budemo sledeći

Nastavak na Poznati.info...   
      
| Pročitaj ovu vest iz drugih izvoraLosa vest 0 Dobra vest 0 I drugi pišu o ovome:

Svet: Danas je 21 godina od smrti Fredija Merkjurija!



Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva ovog sajta, već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite kako bi uklonili sporni sadržaj.