Milica Pavlović: Možda i odem na Evroviziju! VIDEO

Izvor: Svet plus, 20.Jan.2017, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Pavlović: Možda i odem na Evroviziju! VIDEO

Milica Pavlović privukla je veliku pažnju i domaćih i stranih medija zbog novog albuma ''Boginja'', a mlada pevačica otkriva da možda i prihvati poziv da predstavlja svoju zemlju na Evroviziji.

O Milici Pavlović se poslednjih dana mnogo piše, kako u domaćim tako i u svetskim medijima. Strani portali pišu o njoj kao o jednoj od najlepših i najzgodnijih pevačica Balkana, a pominju i njen novi album ''Boginja'', koji je za kratko vreme iznedrio mnogo hitova. Sve ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nametnulo je pitanje da li je Milica idealan predstavnik Srbije na Eurosongu ove godine? Popularna pevačica o Evroviziji je pričala za Ekskluziv: ''Ranije sam imala ponudu i izričito sam rekla 'ne'... Sada već... možda bih i otišla, ali s pesmom koju ja odaberem, s ljudima s kojima ja želim da sarađujem."

Nema sumnje da ako bi Milica otišla na Eurosong da bi nas dostojanstveno predstavila, jer za svako svoje pojavljivanje ona spremi poseban scenski performans koji prate odlično uvežbane igračke i glumačke tačke.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.