Marija Šerifović: Ko zna - zna, ko ne zna - ima grudi!

Izvor: Press, 20.Jul.2014, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Šerifović: Ko zna - zna, ko ne zna - ima grudi!

Ona je u veoma veselom rapoloženju izašla na binu, i nastup otvorila vodećom numerom sa novog albuma "Ja volim svoj greh".
Oduševljena publika konstantno je horski pevala sa Marijom, a kada je na red došla pobednička pesma Evrovizije "Molitva", neki su i zaplesali.
Svu raskoš svog vokala Šerifovićeva je pokazala u baladi "Bol do ludila", što su najvernije obožavateljke pozdravile vriskom i škljocanjem bliceva na svojim mobilnim telefonima, da bi se pevačica nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sjajno izvedene numere, malo i našalila komentarom: "Ko zna-zna, a ko ne zna... ima sise", što je izazvalo smeh svih okupljenih, pa i članova benda.

PROČITAJTE JOŠ:
Pamela Anderson vara svog sadašnjeg dečka sa...
DUGO SU POTRAJALI: Ćazim šutnuo Sandru!
Isidora Bjelica: Moram da se lečim, a zbog principa banke ne mogu sebi lekove da kupim!
   
Konstantnu komunikaciju sa fanovima Marija je nastavila pred izvođenje balade "U nedelju", upitavši okupljene devojke da li žele da se udaju, a onima koje su potvrdo odgovorile, posvetila je ovu pesmu uz komentar: "Sa srećom, trebaće vam".
Nastup je završila još jednom numerom sa novog albuma, "Mrš" i zahvalila se svima koji su došli i uživali u njenom nastupu.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Press...






Povezane vesti

“Ko zna - zna, ko ne zna...“

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jul.2014

Pevačica Marija Šerifović organizovala je mini koncert u jednom tržnom centru u Beogradu, gde je pevala neke od svojih najvećih hitova, ali i pesme sa novog albuma...Pevačica malo "potkačila" koleginice koje baš ne mogu da se pohvale glasom: Marija Šerifović.. ..Srpska pevačica koncert je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.