Upoznajte Klunijevu svastiku: Tala Alamudin opčinila Njujorčane

Izvor: Scandal.rs, 01.Maj.2015, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte Klunijevu svastiku: Tala Alamudin opčinila Njujorčane

Prošle sedmice pažnju Njujorčana plenila je Tala Alamudin koja je u Ameriku doputovala u posetu kod svoje sestre Amal Kluni. Ona se u društvu svojih roditelja, sestre i poznatog zeta Džordža Klunija pojavila na porodičnoj večeri u jednom poznatom restoranu i od tada interesovanje američkih medija za ovu Britanku libanskog porekla ne jenjava.

O mlađoj sestri tridesetsedmogodišnje advokatice za ljudska prava i predavača na Univerzitetu Kolumbija malo se zna. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Ona živi u Singapuru sa dvanaestogodišnjom kćerkom Mijom i bila je udata za biznismena Nagi Hamijea.

Sestre Alamudin imaju dvojicu braće iz očevog prvog braka.

Ostale fotografije zanosne Tale možete pogledati OVDE.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.