UŽIVO OBAVIO ZADATAK: Danijel dobro imitirao Ekrema!

Izvor: Kurir, 08.Maj.2013, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO OBAVIO ZADATAK: Danijel dobro imitirao Ekrema!

Danijel Alibabić u nedelju uveče dobio je tajni zadatak da bude Ekremova senka koji je trajao do danas i koji je veoma uspešno obavio.

Naime, Zadruga je pohvalila Danijela da se trudio i uspešno obavio zadatak, te da će ga veoma bogato nagraditi. U pismu je pisalo da su i ranije farmeri imali zadatke, ali da se niko nikada nije toliko trudio. U pismu j još pisalo da pevač treba da izgovori jedno ime, a onda sa tom osobom da se uputi ka kapiji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Naravno, on je izabrao Jovanu. Još uvek nije poznata nagrada, ali Zadruga je obećala da će biti bogata...

Ekrem se pobunio što nije i on nagrađen, pa je rekao kako to nije u redu. Fermeri su pokušali da mu objasne da on nije ništa radio te da nema za šta da bude nagrađen, ali Ekrem je i dalje bio ljut.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danijel Alibabić uspešno obavio zadatak: Sledi bogata nagrada od Zadruge!

Izvor: Scandal.rs, 08.Maj.2013

Danijel Alibabić u nedelju uveče dobio je tajni zadatak da bude Ekremova senka koji je trajao do danas i koji je veoma uspešno obavio. Naime, Zadruga je pohvalila Danijela da se trudio i uspešno obavio zadatak, te da će ga veoma bogato nagraditi. U pismu je pisalo da su i ranije farmeri imali zadatke,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.