Sara i Viktor zajedno proveli Dan zaljubljenih!

Izvor: Tracara.com, 03.Mar.2015, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sara i Viktor zajedno proveli Dan zaljubljenih!

Zajedno na Dan zaljubljenih! (foto: Nebojša Mandić) Već nekoliko nedelja šuška se da su pevačica Sara Jovanović i glumac Viktor Savić u vezi, ali njih dvoje paparaci su tek nedavno uspeli da uhvate zajedno. U emisiji Paparazo lov emitovan je video materijal koji bi mogao biti pravi dokaz nove romanse. Viktor je pokupio Saru ispred njene zgrade, stavio njen kofer u gepek, a onda su otišli u jedan restoran na večeru i to 14. februara, za Dan zaljubljenih. Viktor na >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Facebooku potvrdio vezu sa Sarom! Ipak, ono što ostavja crv sumnje je to što se ni jedanom nisu dotakli tokom susreta na javnom mestu. Da li su znali da ih paparaci snimaju, ili svoju intimu ne žele da dele na javnom mestu? Podsećanja radi, pre mesec dana pojavile su se priče da je Sara u vezi sa najzgodnijim srpskim glumcem i novim voditeljem X Factora. Međutim, bivša učesnica PGS i TLZP očigledno je slaba na glumce, ali ne i na Aleksandra, budući da se ispostavilo da uživa u ljubavi sa Savićem, zbog čega je i demantovala vezu sa Aleksandrom.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Viktor Savić i Sara Jovanović uhvaćeni zajedno VIDEO

Izvor: Svet plus, 03.Mar.2015

Iako su glumac Viktor Savić i mlada pevačica Sara Jovanović, nbsp;uporno demantovali da su u vezi , ekipa emisije "Paparazzo lov " uhvatila je mladi par konačno zajedno. nbsp;

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.