Premijera: Da me je ona volela - Ovako to zvuči kad se spoje Mile Kitić, Saša Matić i Aca Lukas! VIDEO

Izvor: Svet plus, 12.Apr.2017, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: Da me je ona volela - Ovako to zvuči kad se spoje Mile Kitić, Saša Matić i Aca Lukas! VIDEO

Mile Kitić, Saša Matić i Aca Lukas predstavili su dugonajavljivanu zajedničku pesmu pod nazivom ''Da me je ona volela''.

Pesma koja je svetlost dana trebala ugledati još na dan žena 8 marta, konačno je predstavljena publici. Udruženim snagama ovu ljubavnu baladu otpevali su legendarni pevači narodne muzike Mile Kitić, Saša Matić i Aca Lukas. Tekst je napisala Marina Tucaković, aranžman uradio Marko Cvetković, dok je muzika delo Soukasa Takisa. Viskobudžetni spot >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << urađen je u produkciji IDJ Videos.

Publika će ovu emotivnu baladu moći da čuje i na velikom Acinom koncertu u Beogradskoj areni 29. aprila.

Poslušajte i sami ''Da me je ona volela''.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Da me je ona volela… Aca Lukas, Saša Matić i Mile Kitić snimili novu himnu ostavljenih muškaraca! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Apr.2017

Trojica popularnih pevača Aca Lukas, Mile Kitić i Saša Matić su zajedno snimili numeru "Da me je ona volela", a danas je objavljen i spot za ovu pesmu. ..Odmah nakon objavljivanja, balada koja govori o neuzvraćenoj ljubavi je privukla veliku pažnju, a fanovi trojice pevača ističu da će ovo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.