Početnička greška: Tejlor i Kalvin naleteli na fanove dok su šetali

Izvor: Svet, 27.Mar.2015, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Početnička greška: Tejlor i Kalvin naleteli na fanove dok su šetali

Jesu li Tejlor Svift i Kalvin Haris novi holivudski par? Pevačica i škotski di džej u sredu uveče šetali su Nešvilom kad su ih spazili obožavatelji. Oboje su bili dobro raspoloženi pa su rado zastali i popričali s njima.
Fanovi su iskoristili priliku pa su sve zabeležili svojim telefonima, a fotke su osvanule na društvenim mrežama. Može se primetiti da je par čak bio slično obučen, a sudeći po tome da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << su zajedno kupovali namirnice, može se zaključiti da su ipak nešto više od samo dobrih prijatelja.
Tejlor i Kalvin počeli su se intenzivnije družiti nakon dodele Brit Awards u februaru. Nedavno je ona viđena na njegovom koncertu u Las Vegasu, a navodno je popularni di džej po nju poslao avion.
Taylor Swift and Calvin Harris: Shopping at Whole Foods in Matching Shirts! Totally Dating, Right?!: Wow. We… http://t.co/IfW78fR1mj
— YOUR QUEEN (@Tollyfinest) March 27, 2015

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Početnička greška: Tejlor i Kalvin naleteli na fanove dok su šetali

Izvor: Scandal.rs, 27.Mar.2015

Jesu li Tejlor Svift i Kalvin Haris novi holivudski par? Pevačica i škotski di džej u sredu uveče šetali su Nešvilom kad su ih spazili obožavatelji. Oboje su bili dobro raspoloženi pa su rado zastali i popričali s njima...Fanovi su iskoristili priliku pa su sve zabeležili svojim telefonima,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.