Izvor: Scandal.rs, 30.Maj.2016, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pitanja gledalaca udarila pravo u centar: Goga brutalno izvređala Dušicu (video)

Večeras gledaoci pitaju farmere šta god žele da znaju, a jedan od njih isprovocirao je ljute rivalke. Naime, gledalac je postavio je pitanje Dušici Grabović da li joj, s obzirom na svoje ponašanje, pogoduje da ona radi u kavezu nego Goga Aleksić, a u toku odgovaranja izgovorila je nešto što je igračicu isprovociralo da ustane i kaže šta ima.

“Njen kavez je njeno radno mesto, a moje radno mesto je bina. Ona je pokušala sa mnogima ovde da bude i svi su je >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << odbili. A to što se ovde šetka gola isto govori o njoj. Ćuti! Ubij se! Ti si jedna mala nesrećna osoba i to se vide po tebi – faca ti se izdeformisala koliko lažeš. Izgledaš kao transvestit!”, rekla joj je Goga.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Farma 7: Goga Aleksić žestoko izvređala Dušicu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Maj.2016

U rijalitiju Farma 7 održano je još jedno veče pitanja gledalaca, koje je dovelo do žestoke svađe između Goge Aleksić i Dušice Grabović.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.