OPET BRILJIRA: Pogledajte kako Milica Todorović imitira Brenu i Madonu!

Izvor: Kurir, 20.Okt.2014, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPET BRILJIRA: Pogledajte kako Milica Todorović imitira Brenu i Madonu!

Milica je u jednoj emisiji prihvatila izazov koleginice Danijele Vranić te nas je još jednom obradovala imitacijom. Na red je došla Lepa Brena, o kojoj je lepa pevačica ispričala zanimljivu anegdotu

Pevačica Milica Todorović ne samo da dobro peva već je talentovana i za glumu, u šta smo imali prilike da se uverimo nebrojeno puta.

Naime, Milica je u emisiji "Nedeljno popodne Lee Kiš" prihvatila izazov koleginice Danijele Vranić te nas je još jednom obradovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << imitacijom. Na red je došla Lepa Brena, o kojoj je lepa pevačica ispričala zanimljivu anegdotu.

"Ja sam skoro čula jednu anegdotu za našu Lepu Brenu. Ne znam da li je tačno ili nije, ali to zvuči ovako...", ogradila se u startu Milica, a zatim je imitirala susret između Brene i Madone.

Pogledajte.http://www.youtube.com/watch?v=Qs78Y_kt2BE

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milica Todorović ponovo briljirala u imitaciji Lepe Brene! (Video)

Izvor: Svet plus, 20.Okt.2014

Milica Todorović je još jednom pokazala svoj neosporni talenat za glumu, kada je na izazov koleginice Danijele Vranić odgovorila imitacijom Lepe Brene, pozivajući se za jednu anegdotu. nbsp;

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.