Novosadski “Love Hunters” objavili novi album

Izvor: Svet, 18.Dec.2015, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadski “Love Hunters” objavili novi album

Rok bend “Love Hunters” objavio je svoj novi, 12. album po redu, “Suck Disease”. Novosadska grupa posle dužeg vremena donosi šest novih pesama, za koje su već snimljena tri video-spota.
Album je sniman u tri novosadska studija od prošle zime do jeseni ove godine, a sve pesme potpisuje Milan Mumin. Gosti su operski pevač Đorđe Keči i “The Frajle”.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novosadski “Love Hunters” objavili novi album

Izvor: Scandal.rs, 18.Dec.2015

Album je sniman u tri novosadska studija od prošle zime do jeseni ove godine, a sve pesme potpisuje Milan Mumin. Gosti su operski pevač Đorđe Keči i “The Frajle”...Ostatak teksta pročitajte ovde: Novosadski “Love Hunters” objavili novi album

Nastavak na Scandal.rs...

The Strokes pripremaju novi materijal

Izvor: BalkanRock.com, 19.Dec.2015, 13:36

Njujorška grupa The Strokes radi na novom albumu, što su i vizuelno potvrdili kada su objavili sliku iz studija na društvenoj mreži Instagram...Nakon pauze od dve godine i njihovog poslednjeg albuma Comedown Machine, pevač benda, Julian Casablancas je na koncertu koji su održali u sklopu Landmarc...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.