The Strokes pripremaju novi materijal

Izvor: BalkanRock.com, 19.Dec.2015, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Strokes pripremaju novi materijal

Njujorška grupa The Strokes radi na novom albumu, što su i vizuelno potvrdili kada su objavili sliku iz studija na društvenoj mreži Instagram.

Nakon pauze od dve godine i njihovog poslednjeg albuma Comedown Machine, pevač benda, Julian Casablancas je na koncertu koji su održali u sklopu Landmarc Music festivala u Vašingtonu >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << u septembru, fanovima objavio da se sledeći album može očekivati sledeće godine. Prema njegovim rečima, on će paralelno nastaviti sa radom sa The Strokes, ali i sa svojim drugim bendom The Voidzsa kojim je 2014. godine snimio album Tyranny.

The Strokes su za sledeću godinu sebi obezbedili mnoštvo festivalskih nastupa, među kojima su festivali u Atlanti, Barseloni i Londonu.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.