Nada Obrić obazriva: Ne bih ostavila muža nasamo sa Snežanom Dakić! (video)

Izvor: Svet, 18.Feb.2016, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nada Obrić obazriva: Ne bih ostavila muža nasamo sa Snežanom Dakić! (video)

Folk pevačica Nada Obrić gosotvala je u emisiji “Magazin in” sa voditeljkom Snežanom Dakić koju je okarakterisala kao potencijalnu ljubavnicu.
Na pitanje Sanje Marinković da li bi verovala Dakićevoj da ostane nasamo sa mužem Nada je odgovorila odrično:
“Ne bih”, rekla je odlučno Nada i sve u studiju zasmejala.

Pogledajte šta nas još očekuje u novom izdanju emisije “Magazin in”:


Da li se poklonima muškarci >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << iskupljuju, a žene potkupljuju? Otkriće nam iz prve ruke ove subote u Magazinu In novinarka u trendu, Snežana Dakić, pevačice Anabela Atijas i Viki Miljković. Šta je kompenzacija za prevaru i noći bez seksa, bez dlake na jeziku čućemo od pevačica Nade Obrić, Bebi Dol i rijaliti zvezde “Farme 7” Ivone Negovanović Cuce. Vidimo se u subotu od 17h. RTV Pink Revlon Professional Serbia Bonatti Underwear Pharmanova d.o.o.
Posted by Sanja Marinkovic on Thursday, February 18, 2016

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nada Obrić obazriva: Ne bih ostavila muža nasamo sa Snežanom Dakić! (video)

Izvor: Scandal.rs, 18.Feb.2016

Folk pevačica Nada Obrić gosotvala je u emisiji “Magazin in” sa voditeljkom Snežanom Dakić koju je okarakterisala kao potencijalnu ljubavnicu...Na pitanje Sanje Marinković da li bi verovala Dakićevoj da ostane nasamo sa mužem Nada je odgovorila odrično:..“Ne bih”, rekla je odlučno Nada...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.