Marija Egelja se ipak udala!

Izvor: Svet, 22.Dec.2014, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Egelja se ipak udala!

Lepo lice televizije Pink Marija Egelja se ipak udala.
Iako se pre par dana pričalo da je pobegla sa sopstvenog venčanja u spotu “Talasne Dužine” za pesmu “Preboleo” voditeljka je ipak rekla “da” u beloj haljini, a pevač Milan Džukić je ostao bez ljubavi svog života.
“Ipak je nisam ubedio da se ne udaje. Džaba ljubav, džaba sve. Dvorac je ipak pobedio”, rekao je frontmen “Talasne dužine”.


 
Izvor: Bobana Živanović, Life Content
Foto: printscreen Youtube

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nedostaje joj dečko: Dejana Živković se prisetila poljupca

Izvor: Svet, 22.Dec.2014

Manekenka, a od skora i voditeljka emisije “Bulevar Delikates” Dejana Živković već neko vreme uživa u ljubavnoj vezi sa Jovanom Vukotićem.. Brojni mediji pisali su da je njihova veza u krizi ali ona je to demantovala. Nakon toga, mediji su saznali i da ju je Jovan, pre odlaska u zatvor, zaprosio.. I...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.