Nedostaje joj dečko: Dejana Živković se prisetila poljupca

Izvor: Svet, 22.Dec.2014, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedostaje joj dečko: Dejana Živković se prisetila poljupca

Manekenka, a od skora i voditeljka emisije “Bulevar Delikates” Dejana Živković već neko vreme uživa u ljubavnoj vezi sa Jovanom Vukotićem.
Brojni mediji pisali su da je njihova veza u krizi ali ona je to demantovala. Nakon toga, mediji su saznali i da ju je Jovan, pre odlaska u zatvor, zaprosio.
I dok se o njima piše, Dejana vredno radi ali i pruža podršku dečku. Naime, manekenka je na svoj Fejsbuk profil postavila sliku strasnog poljupca sa svojim dragim i time pokazala koliko ga voli i koliko joj nedostaje.
 
Izvor: Bobana Živanović, Life Content
Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kaća polugola u crnoj haljinici!

Izvor: Svet, 22.Dec.2014

Iako su joj nedavno na snimanju spota za pesmu “Ludilo” sevnule bradavice Katarina Živković izgleda ima naviku da, što bi se reklo, više otkrije nego da pokrije. . Ovog puta napravila je presedan pa se na snimanju emisije “BN koktel” na istoimenoj televiziji pojavila u ultrakratkoj crnoj...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.