Katarina Radivojević zamenila ruskog tajkuna mlađim Srbinom!

Izvor: Svet, 26.Okt.2016, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Radivojević zamenila ruskog tajkuna mlađim Srbinom!

Katarina Radivojević (37) zamenila je ruskog tajkuna Mihaila Hodorkovskog s javnosti nepoznatim dečkom, koji je inače dosta mlađi od nje. Glumica je nedavno uhvaćena kako se strasno ljubi s njim nasred ulice na Dorćolu, a potom odlazi u njegov stan.
Katarina je godinu dana održavala vezu na daljinu s Hodorkovskim, nekada najbogatijim Rusom i velikim kritičarem Vladimira Putina, ali je nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << očigledno rešila da nađe novog dečka. Ekipa emisije Paparaco lov snimila je glumicu i njenog novog izabranika kako ne kriju uzavrele strasti ni na prometnom mestu – mladić je prislonio Katarinu na kola.
Prema saznanjima, oni su se do jutra provodili u njegovom stanu.
“Očigledno je da se zatreskala čim se s novim frajerom ljubi nasred ulice”, rekao je izvor.
Podsetimo, Katarina je bila u vezi s nekadašnjim šefom kompanije Jukos Hodorkovskim. Zaljubili su se na prvi pogled, ali se nisu viđali često zbog obaveza.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Katarina Radivojević zamenila ruskog tajkuna mlađim Srbinom!

Izvor: Scandal.rs, 26.Okt.2016

Katarina je godinu dana održavala vezu na daljinu s Hodorkovskim, nekada najbogatijim Rusom i velikim kritičarem Vladimira Putina, ali je nedavno očigledno rešila da nađe novog dečka. Ekipa emisije Paparaco lov snimila je glumicu i njenog novog izabranika kako ne kriju uzavrele strasti ni na prometnom...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.