Izvukao deblji kraj u kafanskoj tuči: Hasan Dudić hitno operisan!

Izvor: Scandal.rs, 24.Avg.2015, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvukao deblji kraj u kafanskoj tuči: Hasan Dudić hitno operisan!

Lekari Kliničkog centra prošle nedelje su se borili da spasu oko Hasanu Dudiću.

Kompozitoru i pevaču koji je poslednjih godina aktuelan zbog učešća u “Farmi” i ,”Parovima”, u jednoj kafanskoj tuči ozbiljno je povređeno oko. U poslednje vreme, problemi sa okom su bili sve veći, postojala je pretnja da Hasan izgubi vid i lekari su kao jedino rešenje videli operaciju.

Komplikovana operacija trajala >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je nešto više od sat i po, a Dudić je u petak pušten na kućno lečenje.

“Operisan sam u utorak. Doživotno ću imati problema sa okom, u kojem sad imam neko strano telo i cevčicu. Po ceo dan samo plačem, ali se dobro osećam”, rekao je Hasan za Kurir.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hasan Dudić hitno operisan!

Izvor: Svet, 24.Avg.2015

Lekari Kliničkog centra prošle nedelje su se borili da spasu oko Hasanu Dudiću.. Kompozitoru i pevaču koji je poslednjih godina aktuelan zbog učešća u “Farmi” i ,”Parovima”, u jednoj kafanskoj tuči ozbiljno je povređeno oko. U poslednje vreme, problemi sa okom su bili sve veći, postojala...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.