Dunja i Milica napustile ‘Pinkove zvezdice’, Marija Serdar oduvala sve!

Izvor: Tracara.com, 20.Jun.2015, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dunja i Milica napustile ‘Pinkove zvezdice’, Marija Serdar oduvala sve!

Marija je još jednom oduševila sve svojim pevanjem! (foto: screenshot) Sinoć je održano drugo polufinalno veče Pinkovih zvezdica i za dve nedelje saznaćemo ko je pobednik prve sezone ove emisjije. A jedan od najvećih favorita je svakako Marija Serdar, pevačica nestvarnog glasa koja je sinoć sve u studiju oduševila svojom izvedbom hita Whitney Houston All the man that I need. >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << “Ti si pevačica svetskog glasa”, poručila joj je Jelena Tomašević, dok je Goca Tržana jednostavno rekla: “Predivno”. Milica i Dunja su nažalost ispale iz daljeg takmičenja (foto: screenshot) Nažalost, dve zvezdice su morale da napuste takmičenje – Dunja Jeličić i Milica Ilić.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Jelena Tomašević: Život sa Ivanom doneo mi je sigurnost

Izvor: Story, 21.Jun.2015, 16:56

Nakon objavljivanja novog singla Ime moje, pevačica Jelena Tomašević otputovala je sa Pinkovim zvezdicama u Pariz gde je uživala u lepotama francuske prestonice...Jelena Tomašević, foto:privatna arhiva, Story press..Posle hita Radio svira za nas koji je obeležio prethodnu godinu, pevačica Jelena...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.