Izvor: Scandal.rs, 05.Jan.2017, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dirljivo: Otkriveno zašto je Balašević na koncertu nosio kameru oko vrata (foto)

Đorđe Balašević je nedavno održao koncert u beogradskoj areni, a mnogi su primetili da oko vrata sve vreme nosi malu kameru.

Njegova ćerka Beba Balašević oglasila se na Fejsbuku i otkrila šta je bio razlog za to.

“Vreme je da se razotkrije misterija… Za sve koji su me pitali šta to Đole nosi oko vrata i za manijake za tehniku koji su prepoznali i pitali Čekaj, a zašto Đole nosi GoPro 5 kamericu? E pa… Naše nove dve male prehlađene >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << članice porodice su zadržale baku kod kuće u Novom Sadu… Za njih (a malo i za nas velike) ona je pravila njene čuvene Džinzderbred čovečuljke… Ja neću biti sa vama večeras na koncertu…, Hoćeš, rekao je deda i snimio svaki trenutak od garderobe do scene i još i više”, napisala je Beba a onda otkrila i da će u nedelju taj snimak podeliti i sa publikom, kao poklon za novogodišnje praznike.

Malo je reći da je ovaj potez poznatog muzičara rastopio sva srca.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena,   Facebook

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.