Dirljiva izjava ljubavi Ivana Bosiljčića supruzi

Izvor: Tracara.com, 27.Jun.2016, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dirljiva izjava ljubavi Ivana Bosiljčića supruzi

Dirljiva poruka glumca supruzi Jeleni (foto: Instagram) Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević važe za jedan od najskladijih parova na našoj javnoj sceni koji se kloni svih tračeva i svoju intimu čuva daleko od očiju javnosti. Popularni glumac je na Instagramu pre nekoliko dana supruzi uputio dirljivu izjavu ljubavi, i to njenom numerom Jutro. Ivan je otkrio da vrlo dobro pamti nastup pevačice na Beoviziji sa tom >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << baladom, kao i to da je veoma srećan što je više od decenije kasnije ona njegova supruga. Pored klipa Jelenine pesme, Bosiljčić je napisao: “Dok sam živ pamtiću momenat kada sam ovaj nastup gledao na TV-u. Pre 11 godina, danas je ona moja žena. I ja njen muž. Jutro 2005…” i ovom objavom ljubavi raznežio sve dame, a sigurno i samu Jelenu.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo je trenutak kad se Ivan Bosiljčić zaljubio u Jelenu

Izvor: Prva.rs, 27.Jun.2016

"Dok sam živ pamtiću momenat kada sam ovaj nastup gledao na TV. Pre 11 godina, danas je ona moja žena. I ja njen muž. Jutro 2005."

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.