Ćerka Jelene Tinske dobila “Oskara”: Ponosna sam, kao da sam ga ja dobila!

Izvor: Svet, 01.Mar.2016, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Jelene Tinske dobila “Oskara”: Ponosna sam, kao da sam ga ja dobila!

 

Zelda, ćerka srpske glumice i spisateljice Jelene Tinske, nagrađena je “Oskarom“ na 88. dodeli tih prestižnih filmskih nagrada, koja je održana u nedelju uveče u “Dolbi teatru“ u Los Anđelesu. Zelda je bila deo tima zaduženog za vizuelne efekte u filmu “Ex Mashina“, koji je trijumfovao u toj kategoriji.
Dok Zelda još slavi u Americi sa svojim timom, ponosna mama ne krije radost što je njena naslednica osvojila prestižnu nagradu Američke akademije >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << za film i nauku.
Svi mi čestitaju na Zeldinom uspehu. Ja sam u svemu bila luk za te strele i tako i treba bude. Osećam se kao da sam ga ja dobila“, ponosno ističe Jelena, čija naslednica sada stoji rame uz rame sa legendarnim Leonardom Dikapriom, koji je osvojio “Oskara” u kategoriji najboljeg glumca za film “Povratnik”, piše alo.rs.

Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ćerka Jelene Tinske dobila “Oskara”: Ponosna sam, kao da sam ga ja dobila!

Izvor: Scandal.rs, 01.Mar.2016

Zelda, ćerka srpske glumice i spisateljice Jelene Tinske, nagrađena je “Oskarom“ na 88. dodeli tih prestižnih filmskih nagrada, koja je održana u nedelju uveče u “Dolbi teatru“ u Los Anđelesu. Zelda je bila deo tima zaduženog za vizuelne efekte u filmu “Ex Mashina“, koji je trijumfovao...

Nastavak na Scandal.rs...

Rad poznate Srpkinje konačno nagrađen Oskarom: "Svi mi čestitaju na ćerkinom uspehu"

Izvor: B92, 01.Mar.2016

Ćerka naše spisateljice i glumice Jelene Tinske, Zelda, nagrađena je "Oskarom" na 88. dodeli tih prestižnih filmskih nagrada, koja je održana u nedelju uveče u "Dolbi teatru" u Los Anđelesu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.