ČAROBAN DRUGI ROĐENDAN UŠĆA

Izvor: Kurir, 01.Apr.2011, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČAROBAN DRUGI ROĐENDAN "UŠĆA"

Šoping i veselje! U prisustvu svojih Beograđana, šoping centar "Ušće" je napunio dve godine. U veselom raspoloženju i atmosferi kakva dolikuje ovom gigantu, posetioci su čitav jučerašnji dan imali priliku da kupuju po sniženim cenama, a veče je bilo rezervisano

Šoping i veselje!

U prisustvu svojih Beograđana, šoping centar "Ušće" je napunio dve godine. U veselom raspoloženju i atmosferi kakva dolikuje ovom gigantu, posetioci su čitav jučerašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dan imali priliku da kupuju po sniženim cenama, a veče je bilo rezervisano za druženje uz dobru muziku. Domaćin i voditelj programa bio je novinar Jovan Memedović, koji je prisutne uveseljavao svojim pošalicama. Pesmom "Čaroban", razdrmala nas je Nina Radojičić, koja će nas predstavljati na Eurosongu. Nakon nje je usledilo malo bluza i ritma uz "Celu noć i celi dan" grupe MVP, a nastupili su i bend Zona B i kvartet studija "Alektik".

Najmlađi Beograđani su đuskali uz poznate ritmove, a klovnovi zabavljači su im bojili lica i pravili "uvrnute" balone. Sve u svemu, prava rođendanska zabava u 50.000 kvadratnih metara.

(M. N.)
Pogledaj vesti o: Nina Čaroban

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Nina Radojičić pevala za drugi rođendan šoping centra “Ušće”

Izvor: Svet, 01.Apr.2011

U veseloj i slavljeničkoj atmosferi, "Ušće Shopping Center" je zajedno sa velikim brojem posetilaca proslavio svoj drugi rođendan. Tokom večeri nastupila su mnoga poznata muzička imena, među njima i naša predstavnica na Evroviziji - Nina Radojičić, zatim Bane Lalić MVP koji je izveo svoj hit...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.