Bobby Brown drogiran vozio!

Izvor: Tracara.com, 28.Mar.2012, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobby Brown drogiran vozio!

Bivši muž preminule pevačice Whitney Houston, Bobby Brown, uhapšen je zbog vožnje pod uticajem droge i alkohola.Policija je problematičnog pevača zaustavila juče u Los Anđelesu, jer je pričao telefonom u toku vožnje, a kako se ispostavilo bio je u vidno unezverenom stanju.'Brown je bio ošamućen i pao je na alko testu, kada je zaustavljen oko pola 1 popodne,' izjavio je portparol losanđeleske policije, dodavši da je pevač u krvi imao 0.8 promila alkohola. Odmah nakon toga, odveden je u policijsku stanicu, gde je protiv njega podignuta optužnica zbog vožnje pod uticajem alkohola i droge.foto: daily mail

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bobi Braun optužen da je vozio pijan

Izvor: Glas javnosti, 29.Mar.2012, 11:52

LOS ANĐELES - Pevač i bivši muž pokojne pevačice Vitni Hjuston, Bobi Braun optužen je za vožnju u pijanom stanju, saopštili su tužioci.

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.