BOBI BRAUN OPTUŽEN DA JE VOZIO PIJAN

Izvor: Kurir, 29.Mar.2012, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOBI BRAUN OPTUŽEN DA JE VOZIO PIJAN

Pevača i bivšeg muža pokojne pevačice Vitni Hjuston policija je u ponedeljak zaustavila jer je pričao mobilnim dok je vozio

LOS ANĐELES - Pevač i bivši muž pokojne pevačice Vitni Hjuston, Bobi Braun optužen je za vožnju u pijanom stanju, saopštili su tužioci.

Braun (43) je zaustavljen u ponedeljak, jer je pričao mobilnim telefonom dok je vozio, prenosi Rojters.

Policija je posumnjala da je pio i zatražila je od njega da uradi test na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << alkohol, koji je potvrdio njihove sumnje.

On će se prvi put pojaviti na sudu zbog optužnice 16. aprila.

Braun, koji je bio u braku sa pokojnom pevačicom i glumicom od 1992. do 2007. godine, više puta je bio hapšen zbog nasilničkog ponašanja, vožnje u pijanom stanju, posedovanja droge i kršenja uslovne.

Hjuston, čiji su brak i karijera bili obeleženi problemima sa narkoticima, umrla je u februaru u hotelu na Beverli Hilsu. Prošle nedelje zvaničnici su saopštili da se pevačica slučajno udavila u kadi i da su u njenoj krvi pronađeni tragovi kokaina.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.