Blogerke postavile novi trend ove jeseni! Ovog puta to su kreativni nokti!

Izvor: Svet, 02.Dec.2016, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blogerke postavile novi trend ove jeseni! Ovog puta to su kreativni nokti!

Za ovu jesen, bjuti blogerke prognozirale su hladne tonove kada je reč o boji noktiju, ali su izgleda previdele da trendovi iskaču odasvud i da ih je veoma teško sve plasirati. Tako je jedan od jesenjih trendova još jedan način lakiranja – holografik nokte.

A photo posted by Amra Olević | Artist (@amrezy) on Jul 19, 2016 at 11:54am PDT

Sve je počelo sa metalik manikirom, koji je Điđi Hadid ponela na Met Gali ranije ove godine… Prisutne je tada očarala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << a Instagram je jednostavno “goreo” jer su devojke širom sveta poželele da na svojim noktima ponesu nešto slično.
Upravo se to pojavilo i preti da poplavi društevene mreže.
Naime, reč je o holografskom lakiranju noktiju.

A photo posted by Kandee Johnson (@kandeejohnson) on Aug 11, 2016 at 1:57pm PDT
Blogerke su postale opsednute ovim trendom i na svojim profilima na Instgramu objašnjavaju na koji način je najlakše doći do “presijavajućih” noktiju.
Nijanse koje su izašle na videlo su ružičaste i zlatne, a blogerke smatraju da su za ovu jesen one najuklopljivije uz sve modne detalje koji nas očekuju.
Pročitajte i… Ovo je najpopularniji lak za nokte ikada: Nijansa kojoj nije odolela nijedna žena

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Blogerke postavile novi trend ove jeseni! Ovog puta to su kreativni nokti!

Izvor: Lepota i zdravlje, 02.Dec.2016

Za ovu jesen, bjuti blogerke prognozirale su hladne tonove kada je reč o boji noktiju, ali su izgleda previdele da trendovi iskaču odasvud i da ih je veoma teško sve plasirati. Tako je jedan od jesenjih trendova još jedan način lakiranja – holografik nokte. A photo posted by Amra Olević |...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.