Ekrem Jevrić u Parovima nasmejao učesnike do suza: Družio sam se sa Čak Norisom i Brus Lijem! VIDEO

Izvor: Svet plus, 12.Nov.2015, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekrem Jevrić u Parovima nasmejao učesnike do suza: Družio sam se sa Čak Norisom i Brus Lijem! VIDEO

Ekrem Jevrić u rijalitiju Parovi 2015 svojom pričom nasmejao je do suza ostale učesnike, kada je ispričao kako se u Americi družio sa Čak Norisom i Brus Lijem.

U emisiji "Goli život", voditelji su odlučili da učesnicima pokažu neke veoma stare fotografije, a oni su komentarisali kada je to bilo i šta se u tom periodu događalo. Jedna posedna fotografija raspametila je učesnike Parova, a na njoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << se nalazi Ekrem Jevrić u društvu Brus Lija i Čak Norisa: "Od kako sam saznao za njih bili su mi mnogo simpatični. Brus Li je bio najbolji karater, a ovaj je najbolji glumac", rekao je Jevrić i dodao da se ne seća kada je to bilo, dok su ostali takmičari se smejali na glas. Pogledajte:
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.