Više od 200 građana protestuje zbog Pireus banke

Izvor: Blic, 31.Jan.2015, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 200 građana protestuje zbog "Pireus" banke

Više od 200 klijenata “Pireus” banke protestuju u centru grada zbog, kako kažu problema sa kamatama, različitim kursevima, a pogotovo zbog otplate kredita u švajcarskim francima.

Učesnici protesta okupili su se ispred poslovnice “Pireus” banke na Trgu republike, a trenutno prolaze Terazijama i idu ka zgradi Narodne banke Srbije gde će održati glavni deo skupa.

- Podneli smo 1.200 tužbi po raznim osnovama i do sada nijedan proces na sudu nismo izgubili. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kap koja je prelila čašu je problem sa “švajcarcima” - ističu učesnici protesta koji su ispred zgrade Narodne banke Srbije uzvikivali "Lopovo,lopovi" i "Vratite nam pare".

Protest je organizovalo udruženje građana "Efektiva".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd: Protest štediša u "švajcarcima"

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jan.2015

Više stotina građana protestovalo je ispred Narodne banke Srbije (NBS) zahtevajući sistemsko rešenje za lakšu otplatu kredita uzetih u švajcarskoj valuti, ali i aktivniju ulogu države u kontroli rada banaka...Građani su skandirali "Ua", "Dole banke", "Lopovi", "Nećemo da naša deca otplaćuju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.