Izvor: Kamatica.com, 19.Mar.2015, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesti sa tržišta

Dolar je u sredu oslabio u odnosu na većinu glavnih valuta pošto su investitori nastavili da smanjuju predugačke dolarske pozicije uoči saopštenja američke Uprave federalnih rezervi (Fed) posle dvodnevnog monetarnog sastanka. Učesnici na tržištu očekuju da će Fed nagovestiti povećanje kamatnih stopa u junu ili septembru ove godine....

Nastavak na Kamatica.com...






Povezane vesti

Vesti sa tržišta

Izvor: Kamatica.com, 20.Mar.2015, 11:32

Dolar se oporavio u četvrtak u odnosu na većinu glavnih valuta nakon što je zabeležio najveći dnevni pad u proteklih 18 meseci uoči mnogo opreznije izjave američke Uprtave federalnih rezervi (Fed) o povećanju kamatnih stopa nego što je bilo očekivano. ..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kamatica.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kamatica.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.