Upoznajte Google doodlerse (VIDEO)

Izvor: S media, 03.Mar.2012, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte Google doodlerse (VIDEO)

Google Doodle datira iz 1998. godine, a prvi su napravili Google osnivači, Leri Pejdž i Serž Brin. Na listi se nalazi puno doodleova, a ovde možete videti šta je sve Google proslavljao na ovaj način od 1998. godine, pa do danas.

"Google" nagrađuje hakere

Kako da izbrišete svoje podatke sa Googlea

Pogledajte šta je sve zabeležio Google Street View (FOTO)

Google tim godišnje kreira preko 1.000 zanimljivih rešenja, a ko su ljudi koji čine taj tim, možete videti u priloženom videu.

Koji je bio vaš omiljeni Doodle?

(B92)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Francuz tuži "Gugl" jer su ga slikali dok je vršio nuždu u bašti (VIDEO)

Izvor: S media, 03.Mar.2012

Kompaniju "Gugl" tužio je jedan od stanovnika opštine Vern-d'Anžu na zapadu Francuske zbog narušavanja privatnosti, jer je specijalno vozilo koje snima sve ulice i puteve za izradu mapa prošlo pored njega dok je obavljao fiziološku potrebu u svojoj bašti...Pogledajte šta je sve zabeležio Google...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.