Izvor: Capital.ba, 14.Jun.2011, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U većini zemalja rastu izgledi za zapošljavanje

NJUJORK, Izgledi za zapošljavanje u predstojećem trećem kvartalu poboljšani su u poređenju sa prethodna tri mjeseca u nešto više od polovine zemalja obuhvaćenih najnovijim istraživanjem kompanije ManpowerGroup. Nakon najmanje dvije godine tokom kojih su bili primorani poslovati sa minimalnim brojem zaposlenih, poslodavci sada bilježe dostatnu potražnju za svojim proizvodima i uslugama, što nameće potrebu novog...

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

U većini zemalja rastu izgledi za zapošljavanje

Izvor: TrazimKredit.com, 15.Jun.2011, 09:16

NJUJORK, Izgledi za zapošljavanje u predstojećem trećem kvartalu poboljšani su u poređenju sa prethodna tri mjeseca u nešto više od polovine zemalja obuhvaćenih najnovijim istraživanjem kompanije ManpowerGroup.

Nastavak na TrazimKredit.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.