Izvor: Danas, 12.Mar.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U junu tender za remont pruge Dimitrovgrad-Niš

Tender za remont i sanaciju pruge Dimitrovgrad-Niš, duge 60 kilometara, biće raspisan u junu, a radovi bi trebalo da počnu u oktobru, izjavio je juče direktor za investicije Železnica Srbije Vladimir Radić. „Vrednost tog projekta je 37 miliona evra i to će se delimično finansirati iz kredita Evropske investicione banke“, rekao je Radić prilikom obilaska radova na deonici pruge Batajnica-Golubinci.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Tender za prugu Dimitrovgrad-Niš u junu

Izvor: RTS, 12.Mar.2009

Tender za remont i sanaciju pruge "Dimitrovgrad-Niš", vredan 37 miliona evra, biće raspisan u junu, a radovi bi trebalo da počnu u oktobru, izjavio direktor za investicije "Železnica Srbije" Vladimir Radić. ..Direktor za investicije "Železnica Srbije" Vladimir Radić rekao je da će tender za remont...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.