Poletele akcije, nada u dogovor s Grčkom

Izvor: B92, 22.Jun.2015, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poletele akcije, nada u dogovor s Grčkom

Vrednosti indeksa na evropskim berzama su naglo porasle zahvaljujući nadama da će Grčka s kreditorima danas postići sporazum kojim će izbeći bankrot.

Najveći rast je ostvaren je na atinskoj berzi čiji je indeks skočio za 7,1 odsto.

Evropski indeks Stoxx 50 porastao je za oko tri odsto, a sličan rast su zabeležli i nemački Daks (DAX) i francuski CAC 40.

Lideri evrozone sastaće se danas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Briselu kako bi u poslednjem trenutku ugovorili sporazum Grčke i međunarodnih kreditora.

Grčki premijer Aleksis Cipras predstavio je juče liderima Nemačke, Francuske i Evropske unije novi predlog za dogovor.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skok na evropskim berzama

Izvor: Akter, 22.Jun.2015

Vrednosti indeksa na evropskim berzama su naglo porasle zahvaljujući nadama da će Grčka s kreditorima danas postići sporazum kojim će izbeći bankrot..Najveći rast je ostvaren je na atinskoj berzi čiji je indeks skočio za 7,1 odsto. Evropski indeks Stoxx 50 porastao je za oko tri odsto, a sličan...

Nastavak na Akter...

BLSE: Promet od 1,23 miliona KM

Izvor: Capital.ba, 22.Jun.2015

BANJALUKA, Na Banjalučkoj berzi danas je ostvaren promet od 1,23 miliona KM u 63 zaključena posla, podaci su iz Berze. Najveći promet od 1,1 miliona KM ostvaren je u zaključenim blok-poslovima akcijama Nove banke Banjaluka po kursu od 0,67 KM. Najveći rast vrijednosti od 7,37 odsto bio je kod akcija...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.