Izvor: Beta, 08.Jan.2010, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije zagarantovan izlazak iz krize u 2010. godini

PARIZ, 8. januar 2010. (Beta-AFP) - Izlazak iz ekonomske krize u svetu "nije zagarantovan" ove godine, ocenio je u petak generalni direktor Svetske trgovinske organizacije (STO) Paskal Lami.

U intervjuu francuskom radiju on je naglasio da je stvoreno lažno osećanje sigurnosti ubacivanjem velike količine državnih sredstava u finansijski sistem kako se on ne bi raspao.

"Sigurno smo dotakli dno ali brzina oporavka nije zagarantovana", rekao je Lami i istakao da su time, što su ekonomski i finansijski sistemi preplavljeni javnim novcem, stvoreni "baloni od sapunice" koje treba apsorbovati.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lami: Nije zagarantovan izlazak iz krize u 2010. godini

Izvor: EMportal, 08.Jan.2010

Izlazak iz ekonomske krize u svetu "nije zagarantovan" ove godine, ocenio je danas generalni direktor Svetske trgovinske organizacije (STO) Paskal Lami.

Nastavak na EMportal...

Lami: Nije zagarantovan izlazak iz krize u 2010. godini

Izvor: Blic, 08.Jan.2010

Izlazak iz ekonomske krize u svetu "nije zagarantovan" ove godine, ocenio je danas generalni direktor Svetske trgovinske organizacije Paskal Lami. ..U intervjuu francuskom radiju on je naglasio da je stvoreno lažno osećanje sigurnosti ubacivanjem velike količine državnih sredstava u finansijski sistem...

Nastavak na Blic...

Lami: Nije zagarantovan izlazak iz krize u 2010. godini

Izvor: Capital.ba, 09.Jan.2010, 08:30

PARIZ, Izlazak iz ekonomske krize u svijetu 'nije zagarantovan' ove godine, ocijenio je generalni direktor Svjetske trgovinske organizacije (STO) Paskal Lami. U intervjuu francuskom radiju on je naglasio da je stvoreno lažno osjećanje sigurnosti ubacivanjem velike količine državnih sredstava u finansijski...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.