Na Sajmu nameštaja 300 izlagača

Izvor: B92, 09.Nov.2014, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Sajmu nameštaja 300 izlagača

Na Beogradskom sajmu će sutra biti otvoren Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije i međunarodna izložba mašina, alata i repromaterijala.

Slogan ove godine je "Obradujete svoj dom".

Sajam će okupiti 300 izlagača, 100 iz inostranstva. Inostrani izlagači dolaze iz 15 zemalja - Austrije, Nemačke, Italije, Češke, Turske, Poljske, Grčke, Kine, Rumunije, Bugarske, Bosne i Hercegovine, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Makedonije, Slovenije, Hrvatske i Crne Gore. Slovenija i Hrvatska su pripremile nacionalne izložbe u Hali četiri.

Posetioci će na Sajmu, koji traje do 16. novembra, imati priliku da vide i kupe, uz popuste i do 40 odsto, najnovije serije domaćeg i uvezenog garniturnog i komadnog nameštaja, kao i dekorativne elemente za kuću, opremanje javnih objekata, poslovnog prostora i ugostiteljskih objekata.

Proizvođači tapaciranog nameštaja biće smešteni u halama jedan i tri, a mebl štofovi, posteljina i nameštaj od punog drveta u Hali tri, dok će se izlagači tepiha, tapeta i dekoracije zidova i podva predstaviti u Hali 3A. U Hali 2A je pločasti nameštaj za kuhinje i predsoblja, a u Hali 2B mašine i alati za obradu drveta.

U Hali četiri predstaviće se proizvođači spavaćih i dečijih soba, kreveta, dušeka i repromaterijala.

U okviru manifestacije biće održana i izložba dizajna u Hali dva-nivo C, na kojoj učestvuju fakulteti, stručne škole i ULUPUDS, a njen cilj je da poveže mlade talente sa proizvođačima. Časopis "Entereijer" predstaviće projekat "Idealna kuća", o kojoj će govoriti arhitekta Goran Vojvodić.

Najuspešnijim izlagačima pripašće nagrada "Zlatni ključ", a jedan posetilac dobiće u nagradnoj igri garnituru za dnevi boravak, koju je obezbedio generalni sponzor sajma - kompanija "Numanović".

Sajam će otvoriti v.d. predsednika Privredne komore Srbije Milivoje Miletić, a radno vreme sajma je od 10 do 20 sati, osim poslednjeg dana, kada će raditi do 18.

Cena pojedinačne ulaznice nije menjana od prošle godine, ostaje 300 dinara, za kolektivne posete 200, a parking košta 100 dinara na sat.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sajam nameštaja od sutra u Beogradu, popusti i do 40 odsto

Izvor: Blic, 09.Nov.2014

Na Beogradskom sajmu će sutra biti otvoren Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije i međunarodna izložba mašina, alata i repromaterijala za drvnu industriju, pod sloganom "Obradujete svoj dom"...Sajam će okupiti 300 izlagača, od kojih 100 iz inostranstva. Inostrani izlagači...

Nastavak na Blic...

Otvoren 52. Međunarodni sajam nameštaja

Izvor: Danas, 10.Nov.2014, 00:38

Beograd - Međunarodni sajam sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije zajedno sa Međunarodnom izložbom repromaterijala, alata i mašina za obradu drveta, po 52. put će u ponedeljak biti svečano otvoren na Beogradskom sajmu, a trajaće do 16. novembra...Učešće je najavilo oko 300 izlagača...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.