Monti: Rupa će nas sve progutati

Izvor: B92, 17.Jun.2012, 02:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monti: Rupa će nas sve progutati

Rim -- Italiji ponovno preti ekonomska katastrofa, upozorio je premijer Mario Monti dok se u zemlji održavaju i nasilni protesti protiv njegovog programa štednje.

"Mi smo se ranije pomerili sa ivice ali rupa postaje sve veća i mogla bi da nas proguta. Ponovo smo u krizi", rekao je Monti i istakao da je put rasta "dug i mukotrpan".

On je dodao i da će se "uskoro" videti "neki učinci".

Monti je rekao da on i drugi evropski čelnici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << očekuju da se na nedeljnim izborima Grci opredele za stranke koje žele da zadrže evro poštujući uslove dobijanja međunarodne pomoći.

Inače, u Italiji su se juče desili sukobi policije i demonstranata, nezadovoljnih ekonomskom situacijom.

Istovremeno, istraživanja pokazuju da je podrška premijeru Montiju pala sa 71 posto, koliko je imao kada je preuzeo premijerski položaj, na 33 posto.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Monti: Rupa je sve veća i mogla bi nas progutati

Izvor: SEEbiz.eu, 16.Jun.2012, 23:18

MILANO - Monti je također istaknuo da je put rasta "dug i mukotrpan" no i dodao i da će se "uskoro" vidjeti "neki učinci".

Nastavak na SEEbiz.eu...

Monti upozorio Italijane na novu gospodarsku katastrofu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Jun.2012

Italiji ponovno prijeti gospodarska  katastrofa, upozorio je sinoć premijer Mario Monti dok se u zemlji održavaju povremeno i nasilni prosvjedi protiv njegova programa štednje. Mi smo se prije maknuli s ruba, no rupa postaje sve veća i mogla bi nas progutati, rekao je Monti u Milanu. Ispred...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.