Luj Viton pali sve svoje torbe!

Izvor: S media, 01.Okt.2012, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luj Viton pali sve svoje torbe!

Na primer, Luj Viton je poznat po tome da sve svoje dizajnerske stvari i krpice nikada ne stavlja na rasprodaju.

Kako bi izbegli rasprodaje, na kraju svake godine prikupe sve što je ostalo u prodavnicama i ni manje ni više, nego zapale sve te stvari.

158 godina stara kompanija prvi put je otvorena u Parizu, Champs-Elysees. To je bila najveća prodajna trgovina u svetu. Kompanija je iskoristila svoj dobar početak i danas imaju čitavo carstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << torbica, cipela, odeće, nakita.

Zanimljivo je što, ukoliko vidite na ulici LV torbu, verovatno je lažna. Procenjuje se da je 99 posto torbi viđenio na ulicam sa markom LV – lažno.

Izvor:inewscro.com
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Kako to radi Luj Viton: Što ne prodaju - spale

Izvor: Kamatica.com, 01.Okt.2012

Kada želite da održite reputaciju, da ste visoko cenjeni i skupi dizajner, nekada preduzimate drastične mere. Na primer, Luj Viton je poznat po tome da sve svoje dizajnerske stvari i krpice nikada ne stavlja na rasprodaju..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.