Izvor: Vostok.rs, 20.Jul.2011, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropska komisija objavila formiranje radne grupe za Grčku – Barozu

20.07.2011. -

Evropska komisija je objavila da se formira radna grupa za Grčku. Ovo je izjavio danas predsednik Evrospke komisije Žoze Manuel Barozu uoči vanrednog samita zone evra, koji će proteći u četvrtak u Briselu. Po njegovim rečima, radna grupa od današnjeg dana pristupa realizaciji mera za finansijsku stabilizaciju u Grčkoj. Nju će predvoditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << potpredsednik Evropske banke za rekonstrukciju i razvoj Horst Rajhenbah. Evropska komisija insistira na tome da ova grupa zaviri pod svaki kamen u rešavanju pitanja optimalnog korišćenja fondova za pomoć Grčkoj radi povećanja njene konkurentnosti, aktivizacije ekonomskog rasta i zaposlenosti, rekao je Barozu.

Izvor: Golos Rossii

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podrška zone evra – zajednička stvar

Izvor: Vostok.rs, 20.Jul.2011

20.07.2011. -..Ruski biznis je zainteresovan za projekte sa evropskim partnerima, bez obzira na probleme sa evrom. Nemačka i RF stvaraju fond podrške malog biznisa od milijardu evra. Eksperti ističu da su ovi kontakti vrlo važni sada, kada je Evropa na granici finansijskog kraha. Pregovori na vrhu...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.