Dinkićeva prezentacija giljotine propisa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Okt.2009, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkićeva prezentacija "giljotine propisa"

BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije i ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić održaće konferenciju za novinare o preporukama Jedinice za sprovođenje sveobuhvatne reforme propisa, kao i o najnovijim makroekonomskim pokazateljima.

Reforma se sprovodi u okviru "giljotine propisa", sa ciljem da se administarcija racionalizuje i podigne njena efikasnost, a o tome će govoriti i državni sekretar za privredu i privatizaciju Nebojša Ćirić, rukovodilac Jedinice Andreja Marušić i rukovodilac ekonomskog tima Jedinice za sprovođenje SRP Branko Radulović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dinkić o "giljotini propisa"

Izvor: Večernje novosti, 11.Okt.2009, 17:30

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić održaće u ponedeljak konferenciju za novinare o preporukama Jedinice za sprovođenje sveobuhvatne reforme propisa, kao i o najnovijim makroekonomskim pokazateljima

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.