Dan sećanja na preminule od side

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2015, 05:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan sećanja na preminule od side

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana sećanja na preminule od side, koji se obeležava pod motom "Podrška za budućnost", danas, u 11 sati, će biti održana konferencija za novinare u Institutu za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut".

Na konferenciji učestvuju direktor "Batuta" dr Dragan Ilić, posebni savetnik ministra zdravlja Milena Radojičić, šef Odeljenja za HIV infekciju, PPI, hepatitise i tuberkulozu Instituta "Batut" dr Danijela Simić i Vladimir Antić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << predstavnik Unije organizacija Srbije koje se bave zaštitom osoba koje žive sa HIV-om, najavio je danas taj institut.

Na konferenciji će se govoriti o položaju i kvalitetu života osoba koje žive sa HIV-om u Srbiji, njihovim potrebama, odgovoru države na HIV/AIDS, osnovnim epidemiološkim karakteristikama HIV/AIDS-a za našu zemlju, značaju testiranja, osnaživanju dijaloga u zajednici i stvaranju društvenog okruženja bez diskriminacije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Međunarodni dana sećanja na preminule od side

Izvor: Blic, 15.Maj.2015

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana sećanja na preminule od side, koji se obeležava pod motom "Podrška za budućnost", danas u 11 sati će biti održana konferencija za novinare u Institutu za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut"...Na konferenciji učetsvuju direktor "Batuta" dr...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.