Britanci ih samo ostavili: Milioni trunu u pesku (FOTO)

Izvor: S media, 31.Avg.2012, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanci ih samo ostavili: Milioni trunu u pesku (FOTO)

To je uzrokovalo da više od 3.000 luksuznih i manje luksuznih četvorotočkaša, bude zauvek ostavljeno uglavnom na aerodromskim parkinzima i garažama.

Danas su ovi štrokavi luksuzni automobili samo još jedan od pokazatelja da ekonomska kriza nije poštedela ni bogataše. Vozila visokih performansi ostavljena su pored aerodroma od strane svojih vlasnika koji su se plašili da će završiti u zatvoru zbog dugova.

Izvor:RTS/S media

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milioni trunu u pesku

Izvor: AutoBlog, 31.Avg.2012

Preuzeto sa: Rts.rsEkonomska kriza „rasterala“ je iz Dubaija nekada bogate Britance koji su tamo radili i živeli na visokoj nozi – beže glavom bez obzira ka domovini da bi izbegli zatvorske kazne zbog dugova. To je uzrokovalo da više od 3.000 luksuznih i manje luksuznih četvorotočkaša, bude...

Nastavak na AutoBlog...

RTS: Ekonomska kriza „rasterala“ je iz Dubaija nekada bogate Britance

Izvor: Moto.rs, 01.Sep.2012, 13:00

Kliknite ovde da biste pročitali vest u celini na izvornoj stranici » . foto © RTS

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.