Poslušajte: Domaći di-džej Kid Vibes radio sa Pitbulom

Izvor: Blic, 03.Nov.2013, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslušajte: Domaći di-džej Kid Vibes radio sa Pitbulom

Nakon nekoliko pobeda na svetskim takmičenjima u produkciji remiksa, domaći di-džej i producent Kid Vibes objavio je svoj radio remiks koji je urađen za pesmu “Seize The Night” čiji su originalni autori Pitbul i Honorebel.

Ovo je prvi put da neki domaći muzičar sarađuje sa najvećim svetskim zvezdama kao što je Pitbull a remix je zvanično u prodaji u najvećim online prodavnicama Beatport i iTunes.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Ovaj producent iza sebe ima veliki broj realizovanih projekata od kojih mogu da se izvoje remix za Honorebel-ovu pesmu “Strip Search” i pesma “Midnight” koja je izdata na 10 kompilacija chillout muzike.

Rad ovod di-džeja možetepratiti na njegovoj internet stranici, Fejsbuku i Tviteru.

VIDEO: Di-džej Kid Vibes i Pitbul:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Poslušajte: Domaći di-džej Kid Vibes radio sa Pitbulom

Izvor: Dzungla.org, 03.Nov.2013

Nakon nekoliko pobeda na svetskim takmičenjima u produkciji remiksa, domaći di-džej i producent Kid Vibes objavio je svoj radio remiks koji je urađen za pesmu “Seize The Night” čiji su originalni autori Pitbul i Honorebel.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.