Mali problemi velike Nikol Kidman: Izvadila silikone jer je čula da su otrovni ali ljubomora prema Džej Lo ne jenjava

Izvor: Story, 04.Feb.2016, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali problemi velike Nikol Kidman: Izvadila silikone jer je čula da su otrovni ali ljubomora prema Džej Lo ne jenjava

Australijska glumica Nikol Kidman navodno je izvadila silikone jer je negde pročitala da su oni velika opasnost za organizam i da bi mogli biti otrovni, te se uplašila za život...

Foto: Profimedia

Nikol Kidman, dobitnica Oskara za najbolju žensku ulogu u filmu Sati, nikada nije javno priznala da je u par navrata bila na estetskim operacijama, kao ni da je prošle godine uvećala >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << grudi za barem jedan broj.

Ipak, četrdesetosmogodišnja lepotica se izgleda pred kraj prošle godine uplašila za svoje zdravlje i izvadila silikone jer je pročitala da su oni potencijalna opasnost za organizam, odnosno da bi mogli biti otrovni.

Ko bi rekao da ovu krhku, ali neustrašivu glumicu prate tolike glasine... Nikol se, navodno, boji da je njen suprug, kantri pevač Kit Urban, ne ostavi zbog druge žene. Ljubomorna je i na pevačicu Dženifer Lopez, koju njen suprug obožava.

Inače, Nikol je već godinama na meti kritičara prema rečima plastičnih hirurga jer previše voli botoks. Njeni kritičari kažu da glumica izgleda kao voštana figura, pišu strani mediji.

Izvor: Story.rs
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.