Jedan od starosedelaca na svetskoj di džej sceni stiže u Beograd

Izvor: Blic, 22.Jul.2014, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan od starosedelaca na svetskoj di džej sceni stiže u Beograd

Nemački producent i di džej Tomas Brukner, poznatiji kao di džej Tomkraft nastupiće 6. septembra na Kalemegdanu.

Nemački di džej svoj nastup imaće na terenima košarkaškog kluba "Partizan" gde će publiku obradovati svojim prepoznatljivim hitovima.

Tomkraft je jedan od starosedelaca na svetskoj di džej sceni, s obzirom da je ušao u treću deceniju profesionalnog bavljenja elektronskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << muzikom.

Među njegovim najvećim hitovima svakako su "Lonliness", "Tell Mommy", "Silence" i mnogi drugi.

Organizovana je velika nagradna igra u kojoj će se deliti 500 karata za žurku. Za osvajanje ulaznica potrebno je prijaviti se na sajtu www.tropicalinn.rs, nakon čega će se žrebom odabrati 500 dobitnika, koji će svoje karte moći da preuzmu u Njegoševoj ulici broj 31v.

Ulaznice za ovaj događaj nalaze se i u pretprodaji, i mogu se kupiti na svim blagajama Eventima po ceni od 1000 dinara.

Više informacija može se pronaći na: www.facebook.com/inntropical

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Di-džej Tomcraft stiže u Beograd! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jul.2014

- Velika nam je čast što smo uz podršku Beogradske tvrđave i K.K. Partizana došli u priliku da na Kalemegdanu ugostimo di-džeja zvezdu poput Tomcrafta, koji je ušao u treću deceniju puštanja muzike i iza sebe ima mnoštvo hitova - kažu iz Jungle Tribe-a

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.