Džejms Bond uskoro i kao mjuzikl

Izvor: Scandal.rs, 04.Jul.2015, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejms Bond uskoro i kao mjuzikl

Producent ovog mjuzikla biće Meri Salcmen, čiji je otac Hari Salcmen producirao devet filmova o Džejmsu Bondu, a neki od njih su “Goldfinger” i “Dijamanti su večni”.

Scenario za mjuzikl biće originalan, neće se oslanjati ni na jedan Bondov film. Muziku će napisati kantri muzičar Džej Henri Vajs.

Meri Salcman je rekla da će se u mjuziklu naći nekoliko klasičnih Bond negativaca, nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << putpuno novih, kao i Bond devojka.

Trenutno radimo na predstavi. Najverovatnije ćemo je završiti krajem 2017. ili početkom 2018. Još uvek nismo sigurni gde će biti premijera. U opciji su Brodvej i Las Vegas. Takođe, glavne uloge ćemo objaviti naknadno” rekla je Meri.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.