Živković neće pozvati birače da glasaju za koaliciju DSS-Dveri

Izvor: Blic, 29.Apr.2016, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković neće pozvati birače da glasaju za koaliciju DSS-Dveri

Predsednik Nove stranke Zoran Živković rekao je da neće pozvati svoje birače da 4. maja na ponovljenim izborima na 15 mesta glasaju za koaliciju DSS-Dveri, iako je to ranije danas učinio njegov koalicioni partner, lider DS Bojan Pajtić.

Živković je, upitan na Tviteru da li će pozvati birače NS da glasaju za DSS-Dveri, samo kratko odgovorio: "Ne".

S druge strane, lider DS Bojan Pajtić pozvao je danas glasače DS da na ponovljenim izborima na 15 biračkih mesta 4. maja glasaju za koaliciju DSS-Dveri.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Živković neće pozvati pristalice da glasaju za DSS-Dveri

Izvor: B92, 30.Apr.2016, 12:53

Beograd -- Predsednik Nove stranke Zoran Živković poručio je da neće pozvati svoje pristalice da na ponovljenim izborima na 15 mesta glasaju za koaliciju DSS - Dveri...Upitan "Hoćete li pozvati birače NS da u sredu glasaju za DS S - Dveri?", Živković je na Tviteru odgovorio kratkim: "Ne"...Predsednik...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.