STANKOVIĆ ZADOVOLJAN BUDŽETOM ZA ZDRAVSTVO

Izvor: Kurir, 16.Dec.2011, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STANKOVIĆ ZADOVOLJAN BUDŽETOM ZA ZDRAVSTVO

BEOGRAD - Ministar zdravlja Srbije Zoran Stanković izjavio je da će budžet zdravstva za 2012. godinu biti isti kao ove godine i da je time zadovoljan.

"Za Republički zavod za zdravstveno osiguranje (RZZO) predloženo je 205 milijardi dinara, a za Ministarstvo isto kao prošle godine", kazao je Stanković novinarima u Sava centru.

Ministar je istakao da je sa Ministarstvom finansija, Vladom Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << RZZO, veledrogerijama i proizvođačima lekova dogovorenoo je da država preuzme obavezu servisiranja ugovorenih i stečenih dugova od oko 32,3 milijarde dinara, tako da taj dug neće uticati na novi budžet.

"Time je obezbeđeno normalno funkcionisanje zdravstvene službe u okviru raspoloživih sredstava", kazao je Stanković. Upitan za dodelu jubilarnih nagrada za zdravstvene radnike, ministar je rekao da su sredstva obezbeđena i dostavljeni spiskovi, a da će isplata početi uskoro.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković: Država će platiti dug

Izvor: B92, 16.Dec.2011

Beograd -- Ministar zdravlja Zoran Stanković kaže da je postignut dogovor da država preuzme isplatu duga zdravstvenih ustanova od 32,3 milijarde dinara preuzme država...Kako je rekao ministar, dogovor je postignut sa Ministarstvom finansija, Vladom Srbije i RFZO, kao i veledrogerijama i proizvođačima...

Nastavak na B92...

Stanković zadovoljan budžetom za zdravstvo

Izvor: Glas javnosti, 17.Dec.2011, 07:18

BEOGRAD - Ministar zdravlja Srbije Zoran Stanković izjavio je da će budžet zdravstva za 2012. godinu biti isti kao ove godine i da je time zadovoljan..."Za Republički zavod za zdravstveno osiguranje (RZZO) predloženo je 205 milijardi dinara, a za Ministarstvo isto kao prošle godine", kazao je Stanković...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.