Miting pristalica federalizacije Ukrajine u Harkovu

Izvor: Vostok.rs, 13.Apr.2014, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miting pristalica federalizacije Ukrajine u Harkovu

13.04.2014. -

Nekoliko stotina pristalica federalizacije Ukrajine se okupilo na mitingu na Trgu slobode, u centru ukrajinskog grada Harkova.

Aktivisti lokalnog „evromajdana“ se, takođe, okupljaju.

Harkovski okružni administrativni sud je u četvrtak usvojio molbu harkovskog gradskog saveta o zabrani akcija u centru grada. Za sada se organi reda ne mešaju u situaciju.

Mitinzi pristalica >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << federalizacije se održavaju u mnogim gradovima Ukrajine: u Donjecku, Lugansku, Slavjansku i Krasnom Limanu.

Čitajte više na Ukrajina iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije, foto: REUTERS/Stringer    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Turčinov saziva vanrednu sednicu zbog situacije na jugoistoku Ukrajine

Izvor: Vostok.rs, 13.Apr.2014

13.04.2014. -..Takozvani vršilac dužnosti predsednika Ukrajine Aleksandar Turčinov je sazvao hitnu sednicu Saveta nacionalne bezbednosti zbog situacije na jugoistoku zemlje, prenose lokalni mediji...Mitinzi pristalica federalizacije se poslednjih dana održavaju u Donjecku, Harkovu i Lugansku, a njihovi...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.