Imenovan novi direktor kompanije BAT u Srbiji

Izvor: Blic, 03.Nov.2010, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imenovan novi direktor kompanije "BAT" u Srbiji

Kompanija "Britiš ameriken tobako" je danas saopštila da je na mesto njenog novog generalnog direktora za Srbiju imenovan Daglas Laferti.

Laferti dolazi na tu poziciju sa mesta finansijskog direktora za jugoistočnu Evropu sa sedištem u Bukureštu, a tokom rada BAT-u je, između ostalog, bio i finansijski direktor za Grčku, Maltu, Kipar i Izrael.

Poziciju generalnog direktora BAT-a za Srbiju pre Lafertija, koji je Britanac, zauzimao je Kristijan Kornerup iz Danske.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija izazovna za investicije

Izvor: S media, 03.Nov.2010

Novi generalni direktor kompanije Britiš amerikan tobako za Srbiju i Crnu Goru, Daglas Laferti rekao je da je "Srbija veoma izazovno tržište, naročito sada u vreme intenzivnih promena koje se dešavaju na putu ka Evropskoj uniji"..."Izuzetno mi je drago što ću imati priliku da upoznam vašu zemlju,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.