Vodimo vas na projekciju ratnog spektakla Dunkirk

Izvor: Blic, 20.Jul.2017, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas na projekciju ratnog spektakla "Dunkirk"

“Dunkirk”, ratni spektakl u režiji Kristofera Nolana, premijerno je prikazan i pred domaćom publikom, a svetsku premijeru ispratile su pozitivne kritike koje su film već proglasile kandidatom za Oskara.

Film verno prikazuje događaje tokom neverovatne bitke kod Dunkirka i evakuacije savezničkih vojnika iz Belgije, Britanije i Francuske koji su bili odsečeni i opkoljeni nemačkom vojskom u Francuskoj od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 27. maja do 4. juna 1940. godine. Evakuacijom je tada spašeno preko 300.000 vojnika. Ovo veliko stradanje tokom Drugog svetskog rata s pravom je dobilo ekranizaciju, a nakon posla koji je obavio Nolan (“Betmen počinje”, “Mračni vitez”, “Uspon mračnog viteza”) može se reći da je svima odata počast na najbolji mogući način.

“Najbolji ratni film u poslednjih 20 godina”, “Ovo već miriše na Oskara”, “Pet zvezdica za Nolana”, samo su neki od zaključaka eminentnih filmskih kritičara nakon što su pogledali 106 minuta dugu priču koju je Nolan i pisao i producirao i na kraju režirao. Uz odličnog Toma Hardija glavne uloge igraju Fion Vitehed, Kenet Branag, mlada muzička zvezda Hari Stajls, kao i Mark Rajlens.

Mi vam poklanjamo 5x2 ulaznice za večerašnju projekciju u Cineplexx Ušće, od 20 sati. Pošaljite nam do 13 sati mejl na poklanjamo@ringier.rs

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.