Slavna glumica godinama se krila od javnosti, evo i zašto

Izvor: Press, 30.Mar.2017, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavna glumica godinama se krila od javnosti, evo i zašto

Bila je jedna od najomiljenijih, najlepših i najuspešnijih holivudskih glumica, a onda se iznenada potpuno povukla sa scene. U prvom intervjuu posle mnogo godina, ona otkriva gde se krila svih ovih godina.
foto: blic.rs
Mišel Fajfer imala je prvu zapaženu ulogu u filmu "Scarface" 1983, nakon kojeg je nizala samo uspehe. Za četiri godine tri puta nominovana je za >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Oskara, pokazala talenat za glumu u raznim filmskim žanrovima, i dobila gotovo isključivo pohvvale za ulogu Žene mačke u "Povratku Betmena".
Ali, posle toga potpuno je nestala sa javne scene. Posle mnogo godina, progovorila je za magazin "Interview" o tome zašto je napravila dugu pauzu u karijeri.
 




 
- Nisam prestala da volim glumu. Postala sam prilično obazriva kada je u pitanju to gde snimam, koliko dugo me neće biti, kako će se to uklapati u raspored moje dece. I postala sam toliko izbirljiva da više niko nije hteo da me angažuje. I onda je vreme prolazilo i ja sam prosto nestala - kazala je Mišel i priznala da je jedna od prednosti bilo to što nije morala da daje intervjue.
- Danas sam razmišljala o tome zašto toliko mrzim da dajem intervjue. Mislim da je to zato što imam konstantan strah da sam prevarant i da će me razotkriti. Relativno brzo sam počela da radim, nisam imala nikakvo formalno obrazovanje, nisam studirala glumu. Samo sam se "provlačila" i učila dok sam radila. Tako da sam oduvek imala osećaj da će jednog dana svi shvatiti da sam ja zapravo prevarantkinja i da zapravo ne znam šta radim.
 




Sada kada su njena deca odrasla, Mišel je odlučila da se vrati glumačkom pozivu, pa ćemo je uskoro gledati u nekoliko filmova.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.